DESPRE NOI | Avus.ro

DESPRE GRUPUL AVUS

SERVICIILE NOASTRE

includ investigarea, verificarea, regularizarea și regresarea daunelor la persoane, bunuri,  patrimoniale si nepatrimoniale  în peste 150 de țări.

ECHIPA NOASTRĂ

vorbește peste 30 de limbi, a acumulat de-a lungul anilor vasta competențe juridica și utilizează procese digitale specifice branșei.

CLIENȚII NOȘTRI

Sunt societăți de asigurare și reasigurare, birouri naționale ale asigurătorilor și fonduri naționale de garantare, brokeri de asigurare, asigurători sociali, unități administrativ-teritoriale precum și societăți de transport, leasing și închirieri de autovehicule, producători și reprezentanțe de automobile și mulți alții.

NE RECOMANDĂ

 clienții satisfăcuți de colaborarea de zeci de ani, de la întreprinderi regionale și instituții publice la concerne internaționale.

1960

INFIINTARE

150+

JURISTI

300+

ANGAJATI

800+

CLIENTI

120

TARI

70000

DOSARE PE AN

DE CE AVUS

01

Economisiți timp și bani

Ne confruntăm zi de zi cu situațiile pentru dvs. excepționale. Experții, procesele și infrastructura noastră informatică ne permit să tranșăm rapid și eficient d.p.d.v. al costurilor daunele dvs. internaționale. Vă luăm povara gestionării și vă optimizăm costurile per daună.

02

Rețea mondială

 

Dvs. acoperiți daune în țări unde nu aveți o reprezentanță proprie. Noi regularizăm daune în peste 150 țări, iar la cerere putem oferi o persoană de contact pentru centralizarea tuturor daunelor.

03

Activăm exclusiv în domeniul regularizărilor de daune

Independența noastră asigură interesele dvs. Nu intermediem contracte de asigurare și nu avem asigurați proprii. Nu avem participații încrucișate la capital cu societăți de asigurare, brokeri de asigurare, prestatori de servicii informatice, experți tehnici sau unități reparatoare.

FILOZOFIA NOASTRA

Fără frontiere

Transportul de persoane și mărfuri nu este limitat de granițele naționale, ceea ce se aplică nu numai la nivel european, dar și la nivel mondial. Fiind unul dintre cei mai mari prestatori de servicii în domeniul regularizărilor de daune internaționale, AVUS vă reprezintă interesele.  Traversând toate granițele naționale și culturale. Cu angajament și competență. Și cu o loialitate de nezdruncinat.

POVESTEA NOASTRA

Inovatori încă de la începuturi

 Josef Pscheidl (1921-2007) a înființat, după al Doilea Război Mondial, o companie specializată pe transportul între zonele de ocupație ale Austriei. Compania a cunoscut o dezvoltare formidabilă. Totuși accidentele rutiere produceau în repetate rânduri pierderi considerabile. Sumele asigurate erau pur și simplu prea mici. Și alte companii de transport se confruntau cu aceeași problemă. Josef Pscheidl a recunoscut o nișă de piață neexplorată și, drept urmare, a înființat în 1960 societatea Allgemeine Versicherungs-, Unfall- und Schadensberatungsbüro (Birou de consultanță generală privind asigurările, accidentele și daunele), pe scurt AVUS. La început societatea s-a limitat la a reprezenta interesele păgubiților. Dat fiind că Europa cunoștea o motorizare în creștere, Josef Pscheidl, împreună cu fiul său Dr. Dieter Pscheidl au început să pună bazele unei rețele internaționale care să se specializeze pe regularizarea transfrontalieră a daunelor. Încă de la sfârșitul anilor 60 mai multe societăți de asigurare de renume încredințaseră AVUS regularizarea daunelor lor internaționale. Modelul de business s-a dovedit de succes. Următoarele decenii au dus la extinderea rețelei în toată Europa și nu numai.